Njoftime Premium

JAM KUJDESTARE

Per te moshuar per gra jam e disponueshme per paradite per 5-6 ore ne dite cdo dite me eksperience pune, Rr. Avni Rrustemi

Botuar më 20/02/2018

KERKOJME KUJDESTARE

Per te moshuar. Mosha 30-53 vjec. Te dine gjuhen italiane Me eksperience pune, Napoli, Itali

Botuar më 20/02/2018
700,00 euro/muaj

KERKOJ TE PUNESOHEM SI

Kujdestare per femije. Kam eksperience pune 15 vjecare

Botuar më 20/02/2018

KERKOJ KUJDESTARE

Per 2 femije, 7 dhe 8 vjec. Puna 5 ore ne dite, tek shtepia ime. Te jete e moshes mbi 40 vjec, Tek Zona e Ali Demit

Botuar më 14/02/2018

KERKOHET KUJDESTARE PER NJE TE MOSHUAR (FEMER),

Ne gjendje te mire shendetesore., Punonjesja te jete mbi moshen 45 vjeç

Botuar më 13/02/2018

KERKOJ KUJDESTARE

Per nje invalid 50 vjec, te kete eksperience, te jete e afte, mosha deri ne 50 vjec, sherbimi 24 ore ose po te jete brenda rrethit me 2 turne, Berat

Botuar më 13/02/2018
40.000 leke/muaj

KERKOHET NJE FEMER PER HOUSEKEEPING (PERGATITJE USHQIMI, PASTRIM) NDAJ NJE TE MOSHUARI 78VJEC NE LONDER. TE DIJE ANGLISHT MJAFTUESHEM SA PER TU KUPTUAR, PREFEROHET MBI 30VJEC DHE TE KETE PATENTE MAKINE

Kerkohet qe e punesuara te jetoje 24ore ne kete shtepi, por te jete ne detyre vetem 8ore. Shtepia ku do jetoje, bileta, shpenzimet e vizes dhe ushqimi 24h jane gratis+ 500$ ne muaj, Te interesuarit te na kontaktojne tek adresa: hafiziraela85@gmail.com

Botuar më 13/02/2018