PAISJE PALESTRE

Dy vjet qe jane blere te reja edhe jane perdorur shume pak. Per nje ambjent 250-300 m., Tirane, gjendja: shume e mire

Botuar më 20/02/2018
2.200.000 leke

SHITEN SET VEGLASH PALESTRE

Profesionale, pak te perdorura, Tirane

Botuar më 13/02/2018
35.000,00 euro

HOVER BOARD

I ri, ngjyre matalizato, me bluetooth dhe me canten e vet

Botuar më 13/02/2018
180,00 euro