Njoftime Premium

Njoftime Top

BAR MALBORO Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Ish-fusha e aviacionit

Botuar më 15/02/2018

Restorant ne Kosove Kërkon të punësojë Kamarier/e

Djem ose vajza per te punuar ne Kosove. Paga shume e kenaqshme. Te interesuarit te...

Botuar më 12/02/2018

Restorant ne Kosove Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Per te punuar ne Kosove. Te kete njohuri mbi kuzhinen e peshkut. Paga shume e...

Botuar më 12/02/2018

Erca - agjensi punesimi Kerkon te punesoje NE FUSHEN E NDERTIMIT ( GJERMANI-ITALI). Staf

Paga: Teper e kenaqshme |

Kriteret per aplikantet : dokumenta Europiane ( Greke- Italiane) ,mosha deri ne 45 vjece, me eksperience pune

Botuar më 18/02/2018
Teper e kenaqshme

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Grimier

Ose Grimiere. Me eksperience pune ne prerje dhe lyerje. Te jete pasionant dhe krijues ne kete profesion, Adresa: Adresa: Kinostudio

Botuar më 18/02/2018

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Piktor

Ose Piktore. Te jete pasionant dhe krijues ne kete profesion, Adresa: Adresa: Kinostudio

Botuar më 18/02/2018

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Rrobaqepes

Ose Rrobaqepese. Te jete pasionant dhe krijues ne kete profesion, Adresa: Adresa: Kinostudio

Botuar më 18/02/2018

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Punonjes

Vajza te moshes 25-35 vjeç, te kene aftesi drejtuese, te kene mbaruar Barchelor dhe te zoterojne gjuhen Angleze, Adresa: Adresa: Kinostudio

Botuar më 18/02/2018

KLINIKE DENTARE "2 DIAMANTET" Kërkon të punësojë Dentiste

(F). Me eksperience pune. Te jene te liçensuara, Adresa: Sauk

Botuar më 18/02/2018

Bar Kafe "Kristin" Kërkon të punësojë Kamarier/e

Kushte te mira pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Tek Garda, pallati Plus

Botuar më 18/02/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Kamarier

Paga: Shume e mire |

Me eksperience pune, Adresa: Tek kompleksi Dinamo

Botuar më 17/02/2018
Shume e mire

Restorant Italian Kërkon të punësojë Kamarier

Restoranti, Me eksperience pune, Tiranë

Botuar më 17/02/2018

Laura Nails Kërkon të punësojë Estetiste

Te kete eksperience te gjate pune ne thonj me xhel, Adresa: Rr. "Barrikadave".

Botuar më 17/02/2018