SHITEN PAISJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 8.500 Euro

Miha Bodytec, bashke me te gjithe aksesoret e nevojshem (elek kembesh,vithesh,krahesh,jelek,strece etj), Tirana

Botuar më 13/02/2018
8.500,00 europer cope

APARAT SATELITOR, TOKESOR KABLLOR COMBO, ORIGINAL I RI,

Tiranë | 12.000 Leke

Gjerman, Amiko 82 + 60., Aparati punon shume mire me linja dhe IPTV.

Botuar më 09/02/2018
12.000 leke