Njoftime Premium

La Passion Duvin Kërkon të punësojë Menaxher/e

Lokali. Me eksperience pune, te dije te menaxhoje dhe ngre punen ne lokal,, Tiranë, Adresa: Rr. Sulejman Delvina, perballe me posten nr 8

Botuar më 17/02/2018

La Passion Duvin Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Mosha 20-35 vjec. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Sulejman Delvina, perballe me posten nr 8

Botuar më 17/02/2018

La Passion Duvin Kërkon të punësojë Kamariere

Me eksperience pune, mosha 20-35 vjec, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Sulejman Delvina, perballe me posten nr 8

Botuar më 17/02/2018

Vila Korça Kërkon të punësojë Punonjese

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

+ Pjatalarese. Me eksperience pune. Mosha 18-35 vjec, Adresa: Rruga e Kavajes

Botuar më 17/02/2018
e kenaqshme dhe siguracione

PALMA NOVA RESORT Kërkon të punësojë Kamarier

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

BAR/RESTORANTI. Kandidati duhet te zoteroje gjuhen Angleze, me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane-Elbasan , Km 6

Botuar më 17/02/2018
e kenaqshme dhe siguracione

SHOQAT BAMIRESIE Kërkon të punësojë Vajza promocioni

Te jene te komunikueshme te sjellshme pa obligime. Te interesuarit te dergojne me sms te dhenat e tyre ne numrin telefonik

Botuar më 16/02/2018

Firma Baby Boo Kërkon të punësojë 2 rrobaqepese

Me eksperience pune, Adresa: Rr."Viktor Eftimiu",mbrapa ish-drejtorise KESH

Botuar më 16/02/2018

Bar Kafe Lloto Kërkon të punësojë Banakier

I cili te beje edhe kamarierin. Me eksperience pune.Mosha 30-40 vjec, Adresa: Rruga Reshit Collaku

Botuar më 16/02/2018

HOTEL A & A Kërkon të punësojë Pastruese

Puna eshte me dy turne., Tiranë, Adresa: Rr. "Artan Lenja", 200m mbi Zjarrefikesen, tek "21 Dhjetori"

Botuar më 16/02/2018

Restorant Amor Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

FEMER me eksperience pune ne kuzhine. me banim afer tiranes se re, Adresa: Pranë stadiumit “Dinamo”, kryqezimi i Komunes se Parisit, mbrapa Bar Grand

Botuar më 16/02/2018