SHITET EKSPRES KAFEJE ME 2 GRUPE

buze rruges kryesore | 400 m2 | 20.000 leke

Marka Fama, ne gjendje pune bashke me mulli.

Botuar më 15/02/2018
65.000 leke

SHITEN PAISJET E KUZHINES SE RESTORANTIT

E kompletuar me te gjitha, ne gjendje pune

Botuar më 15/02/2018
21.000,00 euro

RAFTE TE MONTUESHEM PER DYQAN

Gjendja: shume e mire, Shiten rafte te montueshem per dyqan , me permasa 130cm x 50cm , 130cm x 40cm , 130cm x 30cm., Tirane , Rruga Vace Zela , Mbrapa Qendres GLOBE

Botuar më 14/02/2018
75,00 euro

SHITEN RAFTE DHE BANAK MARKETI

Gjendja: shume e mire, Raftet jane me 5 sergjena, te rregullueshem sipas nevojes, ngjyre te bardhe, me mbajese plastike per vendosje cmimi. Banak metalik me vend per vendosje skaner barkodi., Tirane

Botuar më 14/02/2018

SHITEN PAJISJE TE NJE FABRIKE BIRRE

Kaon Birre | 1.200 M2 | 20000000 Leke

Gjendja: shume e mire, 10 rezervuar me kapacitet 1200 litra dhe pajisjet shoqeruese.

Botuar më 14/02/2018
2.000.000 leke

SHITET FURRE ME GAZ

Per pjekje pulash, shume pak e perdorur. Shitet per arsye mbyllje aktiviteti

Botuar më 14/02/2018
60.000 leke

BLEJ GJENERATOR

Dhe kompresor te llojeve te ndryshme. Makineri bujqesore dhe piruna. Te jene ne gjendje te mire ose me pjese manget., Tirane

Botuar më 14/02/2018

SHITEN PASIJET E NJE PASTICERIE

Mikser, soba, frigorifer etj

Botuar më 13/02/2018
10.000,00 euro