Njoftime Premium

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Me eksperience pune, Tirane

Botuar më 12/02/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si baby sitter, kam eksperience pune, jam pa prokupime.

Botuar më 12/02/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

(Babysitter) si kujdestare per femije. Jam 45 vjece. Me eksperience pune si edukatore, 21 dhjetori

Botuar më 12/02/2018

JAM NJE ZONJE

Kerkoj te punesohem si kujdetare per te moshuar, jam e disponueshme edhe per 24 ore, Rr. Muhamet Gjollesha

Botuar më 10/02/2018

KERKOJ KUJDESTARE SHTEPIE

Nga mosha 25-50 vjec,paga e diskutueshme,orari 09:00-17:00,te jene serioz dhe familjare mundesisht pa prokopi, Prane Qendres Kristal,Komuna e Parisit

Botuar më 09/02/2018

KERKOHET BABY SITTER

Preferohet te kete profesionin edukatore ose infermjere, mosha deri ne 50 vjeç ose te kete bere kursin per baby sitter.

Botuar më 09/02/2018

KERKOHET NJE KUJDESTARE PER NJE TE MOSHUAR,

I sigurohet ushqimi, strehimi dhe nje pagese sipas bisedes., Durres

Botuar më 09/02/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM SI

Kujdestare per femije. Kam eksperience pune 15 vjecare

Botuar më 09/02/2018