Njoftime Premium

Dyqan Peshku Kërkon të punësojë Pastruese peshku

Paga 22.000 leke, 8 ore pune, nje dite ne jave pushim, sigurime te paguara, Tiranë, Adresa: Stadiumi Dinamo, Rr. Sulejman Delvina

Botuar më 16/02/2018

DENNI CHEF Kërkon të punësojë Shperndares

(Motorrist) 2 persona, me motorrin e tyre, paga e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 16/02/2018

DENNI CHEF Kërkon të punësojë Recepsioniste

4 ore paradite mundesisht te jete me eksperience pune, Tiranë

Botuar më 16/02/2018

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Recepsionist

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 16/02/2018

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Banakier/e

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 16/02/2018

Qendra Stefan Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Te jete i paisur me motorrin e tij., Adresa: Tirane e re

Botuar më 16/02/2018

Bar Class Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune, Adresa: Ne fillim te rruges se Dibres, tek 9 kateshet

Botuar më 16/02/2018

Fasoneri REI Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Paga shume e mire + sigurime 100% te paguar nga firma. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku magazinave, godina jeshile afer karburantit, kati V.

Botuar më 16/02/2018