NEW MEDICAL PLUS KERKON TE PUNESOJE 2 Punonjese

Përshkrim

Vajza marketing per promocione te prdukteve mjekesore ne spitale dhe klinika mjekesore, Adresa: Rr. "Don Bosko", mbrapa Hotel Ferrarit, pllati ngjyre blu

Karakteristika

Celular: 0697691801


Botuar më 14/02/2018

Telefon