NE RRUGEN "NJAZI DEMI"

perballe me Gjykaten e Faktit | 56 M2 | 350 Euro
Përshkrim

Jepen me qera 2 apartamente 1+1, 56 M2, ne katin e pare te nje pallati ekzistues, totalisht i rikonstruktuar dhe me mobilim bashkekohor. AlbGate Real Estate

Karakteristika

Telefon: 0676047886

Email: info@albgate.com

350,00 euro

Botuar më 15/02/2018

Telefon
Email