RR. “ASIM VOKSHI”, P. 33, (TEK RRUGA FORTUZI),

siper lokal Poseidon, | 70 M2 | 9100000 Leke
Përshkrim

Ne pallat ekzistues, shitet 2+1, 70 M2, kati 5, 1 banjo, me hipoteke dhe e rivleresuar.

Karakteristika

Telefon: 0682208692

9.100.000 leke

Botuar më 15/02/2018

Telefon