NE NJE NGA REZIDENCAT ME TE NJOHURA

prane Gardes | 100 M2 | 1.000 Euro
Përshkrim

Jepet me qera ambjent per zyra, 100 M2, organizuar ne 4 ambjente te veçuara, 2 tualete dhe 1 ballkon. E pershtatshme per zyra apo aktivitete te tjera te ngjashme. Nje post parkimi i perfshire ne cmim. AlbGate Real Estate

Karakteristika

Telefon: 0676047887

Email: info@albgate.com

1.000,00 euro/muaj

Botuar më 15/02/2018

Telefon
Email