SHITET OSE JEPET ME QERA BIZNES FURRE BUKE, ME KLIENTELE DHE PIKA SHPERNDARJE TE NGRITUR. NE PUNE PREJ SHUME VITESH.

Përshkrim

Adresa: Prane rruges se Barrikadave, afer lapidarit Vojo Kushi (ne lagje), (Kontrata e qerase behet sipas te interestit klientit).

Karakteristika

Telefon: 0684087950

2.200.000 leke

Botuar më 18/02/2018

Telefon