SAUK, RRUGA PER NE FARKE,

prane karburant Kastrati, | 600 M2 | 1.900 Euro
Përshkrim

Jepet me qera 3 kateshe + parkim nentoke, sip, 600 M2, rrethuar me ballkone, me oborr 1.000m², uje 24h. Ambiente moderne dhe punime teper cilesore. Jepet per banim ose biznes.

Karakteristika

Telefon: 0685725102

1.900,00 euro

Botuar më 08/02/2018

Telefon