Kompania” Green Life” ne bashkepunim me kompanine nderkombetare “Carico” kerkon te zgjeroje stafin me 18 Konsulente

Përshkrim

Marketingu me ose pa eksperience. Ambicioze per para dhe karriere!Paga baze 30,000 leke dhe te ardhura mujore nga bonuset te cilat variojne nga 300-1800 euro.Per me te suksesshmit (garantore kompania) per trajnime ne Florida(USA).Mosha 18-45 vjec.Arsimi i larte perben prioritet.Puna:Part & Full Time!Te interesuarit te kontaktojne ne :, Adresa: Prane Kompleksit Dinamo, Rruga: “Gjike Kuqali”, Tirane, 22/18

Karakteristika

Telefon: 044317373

Email: idgalbania@yahoo.com


Botuar më 12/02/2018

Telefon
Email