SHITEN PAISJE DYQAN MISHI, DHOME FRIGORIFERIKE, FRIGORIFER BANAK FRESKUES+FRIGORIFER BANAK NGRIRES

Përshkrim

Cung mishi, peshore. Makine ngrirese, thika, hanxhar professional, banak me lavaman (uje te ngroht dhe te ftoht), Vetem 4 muaj te perdorura. Shitet per arsye familjare

Karakteristika

Telefon: 0696683975

500.000 leke

Botuar më 18/02/2018

Telefon