Kerkohen Vajza promocioni

Përshkrim

- Agjente TerreniMe ose pa eksperience paga e kenaqshme. mosha 18-40vjec paga e kenaqshme. Te jene te komunikueshme, te sjellshme dhe serioze, Tiranë

Karakteristika

Telefon: 0699676387


Botuar më 08/02/2018

Telefon