BUTIK "JAKOVO MIAMI" Kërkon të punësojë Shitese

Përshkrim

Me ose pa eksperience. Te jete vajze e pergjegjshme, shume korrekte dhe e shkathet, pa angazhime, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", 100m poshte Karburant Gulf.

Karakteristika

Telefon: 0693052817


Botuar më 08/02/2018

Telefon