ISH KOMBINATI TEKSTIL,

perballe Zjarrfikseve, | 1.100 M2 | 1.6 Euro
Përshkrim

Jepet me qera ndertese 3 kateshe, kati I me sip, 1.100 M2, kati II dhe III 440m²/per secilin kat, me oborr, parkim per makine, linje 3 fazore, uje 24, i pershtatshem per çdo llj biznesi, fasoneri, etj. Çmimi 2 Dollar/m² ose

Karakteristika

Telefon: 0692098501

1,60 euroÇmimi/m2

Botuar më 12/02/2018

Telefon