SHITEN PAISJET E NJE BAR KAFE, KORLLTUQE, KARRIKE, TAVOLINA, BANAK, FRIGORIFER, TV, SISTEM AUDIO,

Përshkrim

BOKSE DHE SHUME PAISJE TE TJERA., BULEVARDI ZOGU I

Karakteristika

Telefon: 0692532136

Celular: 0692532136

Email: aa955ae@gmail.com


Botuar më 12/02/2018

Telefon
Email