SHITEN NJE MIKSER ITALIANE

Tiranë | 18.000 Leke
Përshkrim

Tas 2 kg, per berje majoneze, brume, kek dhe akullore

Karakteristika

Telefon: 0673086901

18.000 leke

Botuar më 12/02/2018

Telefon