KERKOHET NJE FEMER PER HOUSEKEEPING (PERGATITJE USHQIMI, PASTRIM) NDAJ NJE TE MOSHUARI 78VJEC NE LONDER. TE DIJE ANGLISHT MJAFTUESHEM SA PER TU KUPTUAR, PREFEROHET MBI 30VJEC DHE TE KETE PATENTE MAKINE

Përshkrim

Kerkohet qe e punesuara te jetoje 24ore ne kete shtepi, por te jete ne detyre vetem 8ore. Shtepia ku do jetoje, bileta, shpenzimet e vizes dhe ushqimi 24h jane gratis+ 500$ ne muaj, Te interesuarit te na kontaktojne tek adresa: hafiziraela85@gmail.com

Karakteristika

Telefon: 0694322913 sa me pare


Botuar më 13/02/2018

Telefon