KERKOJ TE PUNESOHEM

Përshkrim

Si punetore shtepie, 5- 6 here ne jave, ne familje te besuara. Jam e rregullt dhe serioze

Karakteristika

Telefon: 0688240153


Botuar më 13/02/2018

Telefon