SHITET NJE KOMPLET KOLLTUQESH LEKURE

Tiranë | 300 Euro
Përshkrim

Ngjyre pana. Nje tresh, nje dysh dhe dy tek.

Karakteristika

Telefon: 0695588992

300,00 euro

Botuar më 13/02/2018

Telefon