SHITEN PAISJET E NJE ZYRE

Përshkrim

Tavoline , dy dollape, karrige rrotulluese si dhe dy karrige qe ulen klientet, tirane

Karakteristika

Telefon: 0672150776

33.000 leke

Botuar më 13/02/2018

Telefon