HELENS GROUP Kërkon të punësojë Operator

Përshkrim

VETEM NE GJUHEN ITALIANE. Forex (Apertura dhe Brokera, Retention). Per informacione mbi pagesen dhe orarin e punes na kontaktoni ne numrin telefonik, Adresa: Tiranë Pazai i Ri Sheshi Avni Rustemi

Karakteristika

Telefon: 0672439621

Email: helensgroup@yahoo.com


Botuar më 13/02/2018

Telefon
Email