SHITEN 2 FRIGORIFER FRESKUES, 3M DHE 2M, 1 FRIGORIFER NGRIRES.

Përshkrim

Ne gjendje te mire pune

Karakteristika

Telefon: 0696745669

400.000 leke

Botuar më 14/02/2018

Telefon