SHITEN KOLLTUQE LEKURE NGYRE KAFE (3+2+2 TEKE)+TAVOLINE XHAMI KAFE

Tiranë | 25.000 Leke
Përshkrim

Blere 230.000 leke dhe shiten

Karakteristika

Telefon: 0693313087

25.000 leke

Botuar më 14/02/2018

Telefon