BLEJ GJENERATOR

Përshkrim

Dhe kompresor te llojeve te ndryshme. Makineri bujqesore dhe piruna. Te jene ne gjendje te mire ose me pjese manget., Tirane

Karakteristika

Telefon: 0698822996


Botuar më 14/02/2018

Telefon