KERKOJ KUJDESTARE

Përshkrim

Per 2 femije, 7 dhe 8 vjec. Puna 5 ore ne dite, tek shtepia ime. Te jete e moshes mbi 40 vjec, Tek Zona e Ali Demit

Karakteristika

Telefon: 0686488882


Botuar më 14/02/2018

Telefon