SHITEN PAJISJE TE NJE FABRIKE BIRRE

Kaon Birre | 1.200 M2 | 20000000 Leke
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, 10 rezervuar me kapacitet 1200 litra dhe pajisjet shoqeruese.

Karakteristika

Telefon: 0684029262

Celular: 0684029262

2.000.000 leke

Botuar më 14/02/2018

Telefon