SHITEN RAFTE DHE BANAK MARKETI

Përshkrim

Gjendja: shume e mire, Raftet jane me 5 sergjena, te rregullueshem sipas nevojes, ngjyre te bardhe, me mbajese plastike per vendosje cmimi. Banak metalik me vend per vendosje skaner barkodi., Tirane

Karakteristika

Telefon: 0682055305

Celular: 0682055305

Email: derhemiedi@gmail.com


Botuar më 14/02/2018

Telefon
Email